Top 3 Sendra laarzen winkels

Sendra is een relatief exclusief merk en Sendra laarzen worden dan ook lang niet door alle grote schoenen webwinkels verkocht. Er zijn redelijk wat aanbieders die een kleine selectie hebben, maar slechts weinig die een breed assortiment van deze fantastische kwaliteitslaarzen verkopen. In deze top 3 vertellen we welke winkels onze favoriet zijn als we Sendra laarzen online kopen.

Waar kun je het beste Sendra laarzen kopen?

1. Omoda.nl – Voor ons altijd al een favoriet geweest. Het aanbod Sendra laarzen is met 20 paar helaas niet enorm, maar ze zoeken de pareltjes die bij het grote publiek passen er zeker uit. Extreme modellen zul je hier niet vinden en helaas kunnen de mannen er ook niet terecht. Wil je iets dat in de mode is? Dan zit je bij Omoda zeker goed. Bovendien zijn de bestelvoorwaarden gunstig, want je krijgt gratis verzending en kunt gratis retourneren binnen 30 dagen.

2. Nolten.nl – Voor ons een relatief onbekendere webwinkel, maar wel degene met het grootste assortiment Sendra laarzen online (circa 70 paar). Door het ontbreken van filters helaas niet de meest gebruiksvriendelijke website. Bovendien niet altijd de snelste levering (1 tot 3 dagen) en daarom dan ook niet op plek 1. Klanten beoordelen de webwinkel goed met gemiddeld bijna een 9. Gratis verzending en retour krijg je in ieder geval ook bij Nolten.

3. Mooieschoenen.nl – Met een redelijk assortiment van meestal meer dan 30 modellen is Mooieschoenen.nl absoluut een goede keuze. De website is gebruiksvriendelijk en krijgt zeer goede beoordelingen van klanten (9+). Het leuke aan deze site vinden wij met name dat ze niet alleen de gangbare modellen verkopen, maar ook juist de meer extreme. Hoewel het heren assortiment relatief klein is +- 10 paar, kun je hier ook als man op zoek naar Sendra laarzen wel even een kijkje nemen!

Voor nu is dit onze top 3. Wellicht dat we deze later nog aanpassen of meer winkels toevoegen waar je online Sendra laarzen kunt kopen.