Top 3 hoge Sendra laarzen bij Nolten

0
607

Sendra laarzen zijn niet eenvoudig om tegen het lijf te lopen in de winkel. Daarom is het ideaal om Sendra’s online te bestellen. Het lijkt er op dat het nog eventjes slipperweer is, maar het duurt vast niet meer lang tot de herfst weer begint. Dan is het weer laarzen-tijd! En welke laarzen zijn er nu mooier dan een paar prachtige stoere en unieke Sendra laarzen? En er is online heel veel keuze! Zoals in de webwinkel van Nolten. Bij Nolten kan je 64 producten van Sendra vinden. Heel veel laarzen en paar accessoires, zoals riemen en sporen. Een erg groot assortiment van Sendra op deze vrij onbekende site, aangezien de meer bekende webshops minder laarzen aanbieden. Ben je serieus op zoek naar een paar Sendra laarzen? Dan moet je dus zeker een kijkje nemen op de website van Nolten Schoenen. Verzenden en retourneren is altijd gratis, je hebt 14 dagen bedenktijd en als je niet tevreden bent krijg je het bedrag terug. Goede service van Nolten toch? Wij hebben een top 3 van hoge laarzen voor jullie gemaakt. Een klein greepje uit de collectie dus! Hopelijk zit er iets bij voor je. Toch liever een laag model? Die top 3 komt er ook aan!

Aanbiedingen bij Nolten »

1. Sendra – 8850 Flota Negro

Zwarte hoge sendra laarzen
Sommige mensen zweren bij zwart. Nu hebben de meeste western laarzen een bruine kleur, maar dat betekent niet dat zwarte cowboylaarzen minder cowboy zijn! Deze stevige en unieke Sendra laars is vrij eenvoudig, omdat er geen kleurcontrasten aanwezig zijn. Toch zie je duidelijk de versieringen die zo typerend zijn voor een western laars. Erg leuk om onder een jeans te dragen, de broek kan we zowel overheen als bij de laars in. Het is maar net voor welke look jij wilt gaan. Je kunt er zelfs een bijpassende riem bij dragen om het helemaal af te maken. Zo’n soort laars kan ook erg leuk zijn onder een jurkje met blote benen. Zo creeër je meer een look die meisjesachtig is, maar toch ook erg stoer. Je hoort het al: je kunt met zo’n hoge zwarte cowboy laars erg veel kanten op! Een echte must have dus! Op de site van Nolten is dit paar laarzen te bestellen in maten 36 tot en met 42 voor €279,95. En als je toch liever een bruine cowboy laars wilt, dit Flota model is er ook in het bruin! Dit model heet 8850 Flota Ours.

2. Sendra – 11493 Cognac Miel

Bruine Sendra laarzen
Deze mooie cognackleurige Sendra laars is één van onze favorieten. Ten eerste vinden wij de cognac kleur erg mooi en opvallend en ten tweede spreekt dit model ons heel erg aan. Het is niet echt een typische cowboylaars, doordat het geen versieringen heeft op de schacht en de bovenkant van de schacht loopt niet rond, zoals je wel veel ziet bij andere cowboylaarzen van Sendra. Toch is de schuin aflopende hak aanwezig en de neus van de laars is ook vrij puntig. Toch zeker een paar cowboylaars kenmerken, maar veel subtieler als je deze laars met het eerste voorbeeld vergelijkt. Je zou kunnen zeggen dat dit model wat eleganter is, wat vrouwelijker. De gevlochten bies aan de zijkant is een erg mooi detail en maakt de laars iets minder neutraal. In de webshop van Nolten is deze laars te koop in maten 36 tot en met 41 voor €264,95.

3. Sendra – 2621 Sprinter Tang

Bruine Sendra laarzen
Hoe stoer zijn deze bruine Sendra’s? Op de website van Sendra zelfs wordt dit een bikermodel genoemd. Op de website van Nolten wordt het omschreven als westernlaars. Ach, het maakt eigenlijk niet uit hoe je de laars noemt! Hij is mooi en daar gaat het om, toch? Bij dit hoge model van Sendra zie je weer dat de bovenkant van de schacht rond is. De hak is niet zo hoog, waardoor de hak niet erg schuin naar voren afloopt. De neus is stomp, waardoor het ook meer een bikerlaars zou zijn dan een westernlaars. Een westernlaars heeft namelijk vaak de neus een stuk meer puntig. Deze laars heeft wel het western motief wat je vaak ziet terugkomen op cowboylaarzen. Want deze laas ook bijzonder maakt is het logo van Sendra op de hak. Leuk detail toch? Dat zie je niet vaak! De sporen die erom heen zitten maken het model helemaal af. De sporen kunnen niet verwijderd worden. In de webshop van Nolten zijn deze Sendra’s te koop in de maten 36 tot en met 41 voor €239,95.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY