Sendra Sale – Juli

0
723

We houden de webwinkels die Sendra laarzen verkopen goed in de gaten om jullie te laten weten wanneer er weer een Sendra sale is. Alles is rond deze tijd flink in de sale, voornamelijk items uit de zomercollectie, maar gelukkig zijn ook sommige Sendra laarzen sterk afgeprijsd. Wij laten in een kort overzicht aan jullie zien waar jullie deze kortingen kunnen vinden.

1. Assem

In de webwinkel van Assem zijn verschillende Sendra laarzen in de aanbieding. Bij Assem zijn 28 Sendra modellen te verkrijgen, voor zowel vrouwen als mannen. 5 stuks zijn in de aanbieding met een korting van 40-50%. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen als je van plan bent om Sendra laarzen aan te schaffen. Het gaat om zowel enkellaarsjes als hoge laarzen.

2. Omoda

Sendra sale omoda
In de webwinkel van Omoda zijn 5 van de 25 Sendra laarzen in de aanbieding. En die zijn nu ook echt voor een heel leuk prijsje te bestellen! Op de afbeeldingen zie je al 4 van de 5 aanbiedingen. Je ziet dat het eerste camel enkellaarsje zelfs onder de 100 euro is nu met een korting van 50%. Dat is voor Sendra laarzen, zelfs in de Sendra sale, zeker niet verkeerd!

3. Mooieschoenen.nl

Sendra laarzen sale
In de webwinkel van Mooieschoenen.nl zijn 35 soorten Sendra laarzen te verkrijgen. 28 voor de dames en 7 voor de heren. Drie modellen voor dames zijn in de sale met een korting van 40%. Twee halfhoge bruine modellen die perfect zijn voor een festival in de zomer en een hoger zwart bikermodel. Je bespaart natuurlijk heel wat, omdat ze zonder aanbieding vrij prijzig zijn. Helaas alleen nog maar in een paar kleinere maatjes te verkrijgen, maar je kan maar net geluk hebben dat het jouw maat is!

Zaten er deze keer voor jou geen leuke laarzen bij? Volgende maand weer een kans met een nieuwe Sendra sale update!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY