Sendra laarzen sale

0
399

Als je op zoek bent naar stoere laarzen van goede kwaliteit, en daar ook de waarde van in ziet, kom je al snel bij Sendra laarzen uit. Dit door Amerikaanse cowboys geïnspireerde merk is al jaren erg populair. De prijzen van de laarzen variëren tussen de 180 euro en 350 euro en dat is voor veel mensen erg aan de prijs. Daarom proberen we op Sendra-laarzen.nl elke maand een sale update te plaatsen, zodat je atijd je Sendra laarzen zo voordelig mogelijk kunt aanschaffen.

Omdat het merk Sendra echt een premium merk is zijn er relatief weinig Sendra uitverkopen te vinden. De meeste uitverkopen zijn net na de winter, aangezien dan het hoofdseizoen voor laarzen is afgelopen en de nieuwe collectie zijn intrede doet. Op dit moment is er slechts één actieve Sendra laarzen sale, namelijk bij Boots and Bangles. Er zijn circa 10 modellen in de sale, waarvan de goedkoopste nu slechts 139 euro kost. De kortingen lopen op tot maar liefst 40 procent, er is dus veel voordeel te behalen!

Een minder interessante optie, is je inschrijven voor de nieuwsbrief van Mooieschoenen.nl. Door je in te schrijven ontvang je gelijk 5 euro korting op je aankoop. In principe niet veel, maar korting is korting! Mooieschoenen.nl heeft op dit moment 12 verschillende Sendra enkellaarsjes, 18 soorten lange laarzen en 17 soorten cowboylaarzen van Sendra in de verkoop.

In mei is er verder helaas geen Sendra laarzen sale te vinden. Grote kans dus dat je deze maand gewoon de hoofdprijs moet betalen. Je kan natuurlijk ook nog even wachten, wellicht kunnen we volgende maand meer vinden!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY