Sendra enkellaars – Beige/Taupe – Laars van de maand mei

0
634

Elke maand plaatsen we onze favoriete Sendra laars van die specifieke maand online op Sendra-laarzen.nl. We bekijken hiervoor wekelijks alle grote online webwinkels en bekijken alle nieuwe modellen. Naast het uiterlijk houden we bovendien rekening met het weer/seizoen van deze maand. Omdat het inmiddels mei is en de zon ons al regelmatig mooie dagen oplevert, hebben we deze maand alleen gekeken naar de enkellaarsjes. Tijdens de zomermaanden is dat toch net even wat lekkerder en vlotter dan een hoge laars.

Bekijk de aanbiedingen »

Ons oog is deze maand gevallen op een leren enkellaarsje van Sendra. De laars is al een tijdje te verkrijgen, maar hebben we nooit eerder op deze website laten zien. We hebben de laars gevonden op Assem.nl en hij is op moment van schrijven te verkrijgen in de maten 37, 38, 39, 40 en 42. Er zijn twee kleuren beschikbaar, namelijk de kleuren beige/taupe en groen. Zelf zijn we meer fan van de beige kleur omdat deze makkelijker te combineren is met andere outfits. Verder heeft deze Sendra leren enkellaars een schoenzool van hout en een medium hoge houten hak. Wat we in het bijzonder leuk vinden aan deze enkellaars is het turquoise steentje op de zijkant, met daaronder twee leren touwtjes. Dit maakt de Sendra laars lekker speels en daarmee in onze ogen erg geschikt voor de zomer!

Wat betreft prijs is deze enkellaars wel wat aan de hoge kant. Je bent bij Assem.nl namelijk 269.95 euro kwijt voor deze laars. Vind je deze laars niet mooi, of past hij niet binnen je budget? Kijk dan of onze volgende laars van de maand beter bij je past!

SHARE
Next articleSendra Laarzen voor dikke kuiten

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY