Sendra 12952 Blogs Sendra 12952 – Floter Negro Bras

0
529

Natuurlijk zien wij elke dag tientallen laarsjes langskomen, dus kunnen we niet elke laars in de schijnwerpers zetten. Eens in de zoveel tijd komt er echter een laars langs waarvan wij denken: Wauw, deze is perfect! Vandaag was het weer eens zo ver. We zaten rustig rond te kijken bij Nolten Schoenen (een van onze favoriete shops) en kwamen de Sendra 12952 Floter Negro Bras tegen.

Bekijk deze laarsjes »

Sendra 12952

Sendra 12952
Bij een enkellaars als deze hoeven we de vraag ‘wat is er leuk aan deze laars?’ eigenlijk niet te beantwoorden. Voor ons is dat namelijk eigenlijk alles. De zwarte kleur is perfect voor de wintermaanden (wordt niet snel vies), de hak heeft een goede hoogte om elegant te zijn maar blijft wel comfortabel, de versieringen op de neus maken de laars was speels en ook het steentje en het spoor rond de enkel dragen bij aan dit speelse effect. Ondanks dat de laars dus helemaal zwart is kunnen we deze Sendra 12952 zeker niet saai noemen!

Sendra floter negro bras

De meeste modellen van Sendra zijn of te herleiden naar een Cowboylook of naar een Bikerlook. Bij deze laars is het eigenlijk een combinatie van de twee. Het model heeft namelijk meer de vorm van een cowboylaars met een spitse neus en redelijke hak. Het bandje rond de enkel heeft echter meer weg van de band die om veel bikerlaarsjes te vinden is en geeft daarom een stoere tint aan de laars.

Sendra 129522

Hoewel wij graag even een impulsaankoop hadden gedaan voor deze Sendra 12952 lieten de financiën dat helaas niet toe. De laars is met circa 260 euro niet extreem duur voor een model van Sendra, maar toch is het een boel geld. Wij gaan in ieder geval wel even sparen want dit model moet en zal bij de collectie komen!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY