Sendra 11493 Cognac Miel

0
746

Overal het algemeen zijn we vooral fan van enkellaarsjes. Gelukkig heeft Sendra daar de aflopen jaren steeds meer van uitgebracht! Nu de dagen wat kouder aan het worden zijn is onze behoefte naar hoge laarzen echter ook wat aan het toenemen. Heerlijk toch, om op een koude natte dag lekker met je hoge laarzen overal doorheen te stappen zonder je zorgen te maken over koude of natte voeten?

Bekijk meer »

Sendra 11493 Cognac Miel

Vandaag gingen we dan ook op zoek naar een paar hoge laarzen en die hebben we zeker gevonden! Dit keer bij Nolten schoenen. Het gaat om de Sendra 11493 Cognac Miel. Zoals de naam al duidelijk maakt, een laars in Cognackleurig leer. Vaak vinden we hoge laarzen iets te netjes of misschien wel gewoontjes? Deze Sendra 11493 heeft juist iets speels en past daarom goed bij ons. Het speelse element bestaat uit de grove stiksels op de buitenkant en daarbij het lange leren sliertje.

Sendra 11493

De prijs van deze Sendra laars is 269,95 en de laars is verkrijgbaar in maat 37, 38 en 40. Natuurlijk is de laars gemaakt van echt leer, dus reken op het nodige onderhoud. Maar daarbij ook een lange levensduur! Het artikelnummer op de Nolten website is: 0274-22-11709, zo kan je deze laars eenvoudig vinden op de website.

Sendra laarzen

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY