Sendra 10369 Nero en Tang – Sendra 10064 Teak

0
477
Sendra 10369

Sendra laarzen zijn over het algemeen, op de prijs na, redelijk mainstream. Daarmee bedoelen we dat het uiterlijk van de laarsjes vaak veel mensen aanspreekt en er weinig uitschieters zitten die mensen ontzettend lelijk vinden. Op deze website plaatsen we over het algemeen ook artikelen over redelijk ‘normale’, maar wel erg leuke laarsjes. Dit keer plaatsen we juist een model dat je of helemaal geweldig gaat vinden, of absoluut verschrikkelijk! Het gaat om de Sendra 10369, die verkrijgbaar is in de varianten Nero, Tang en Teak die hieronder te zien zijn:

Sendra 10369

Sendra 10369
We horen je al denken ‘erg bijzonder’ en dat zijn ze zeker. Het is ook niet echt iets voor ons, maar ergens vinden we ze toch leuk. Het Nero model is net iets te extreem door de erg kleurrijke bloemen, maar het Tang model met de meer neutrale bruintinten zouden we wel eens overwegen. De enkellaarsjes zijn een cowboy model met een rits aan de binnenkant. Helaas is betaal je ook de prijs voor de bijzondere print en zijn de laarsjes met rond de 300 euro wel wat aan de prijs!

Dit model lijkt eigenlijk erg op de 10369 Nero, maar heeft een lichtere kleur als ‘achtergrond’. Door de lichtere achtergrondkleur is er wat minder contrast en zijn de laarsjes iets minder kermis-achtig.

Waarschijnlijk zijn allebei de modellen voor de meeste mensen niet geschikt, maar toch leuk om even gezien te hebben!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY