Sendra 8850

De Sendra 8850, ook wel de Debora NL, is een absolute topper van het kwaliteitsmerk voor leren laarzen Sendra. Deze uitgesproken hoge leren laarzen hebben een echte cowboy-look door de vorm van de schacht, de versieringen op de schacht / neus van de laars en afhankelijk van de kleur die je kist natuurlijk het panterprint!

Bekijk beste prijs »

Het is echt een combinatie tussen oud en modern en daarom helemaal ons ding. Met name voor de wintermaanden zijn deze echte leren Sendra 8850 laarzen een aanwinst. Draag ze over een spijkerbroek en je zult geen natte of koude voeten krijgen. Door de hoge kwaliteit van het leer kunnen ze bovendien prima tegen wat vocht. De zool van de laars is van leer in combinatie met een houten hak van 5 centimeter hoogte. Op de hak zit een rubber stuk om het klikken bij het lopen te voorkomen.

sendra 8850

De laars is verkrijgbaar in de kleuren grijs, lichtbruin, groen en de donkerbruine versie met panterprint dus. Afhankelijk van webwinkel is de laars te koop in de maten 35 tot en met 42 voor de pittige prijs van 279.95 voor de ‘normale’ versies en 299.95 voor de panterprint versie.

Sendra 8850 achterkant