Sendra 11627

Op zoek naar een paar donker bruine hoge Sendra laarzen? Dan is de Sendra 11627 zeker een optie. Deze stoere laars heeft een lichte cowboylook met decoratieve stiksels op zowel de ronde neus als de hoge schacht. De laars is zeer geschikt om te dragen tijdens de koude wintermaanden over een spijkerbroek, of eventueel in de zomer onder een jurkje.

Bekijk beste prijs »

Sendra 11627

De laars is in meerdere kleuren te verkrijgen waaronder Taupe en Cognac. Onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar de Cognac versie omdat die wat eleganter en klassieker op ons over komt. De schacht is 29 centimeter hoog en heeft een kuitomvang van 35 centimeter. De laars heeft met een 4.5 centimeter hoge hak een gemiddelde hakhoogte. De zool is gemaakt van leer aan de binnenkant en een combinatie van hout en een rubber loopvlak aan de buitenkant.

Sendra 11627 voorkant

De beschikbare maten verschillen natuurlijk per webwinkel, maar in principe wordt de laars gemaakt in de maten 36 tot en met 42. De prijzen verschillen soms licht per kleur of webwinkel, maar de scherpste prijs op dit moment is 259.95 bij Omoda.

sendra 11627 hak