Groene Sendra laarzen

0
1440

Niet iedereen wil een laars in het zwart of in een bruintint. Gelukkig heeft Sendra ook aan deze mensen gedacht! We zien blauwe laarzen voorbij komen in verschillende webshops, maar bijvoorbeeld ook rode en groene! Groen is echt een opvallende kleur voor schoenen, maar niet zo heftig als bijvoorbeeld rood. De kleur vloeit iets natuurlijker over in aardetinten, als taupe, beige en bruin. Met zulke kleuren kan je dan ook groene uitstekend combineren. Laten we kijken welke groene modellen er te vinden zijn in de verschillende webshops die Sendra’s verkopen!

Bekijk de aanbiedingen »

1. Groene Sendra Lange laarzen 8850

Hoge groene Sendra laarzen 8850
Deze lange groene Sendra cowboylaarzen zijn online te koop bij Omoda. De perfecte laars voor jou als je op zoek bent naar een cowboylaars die groen moet zijn! Het is een prachtige mosgroene kleur, niet te opvallend. Het design in de schacht heeft een lichtere kleur, zodat het extra opvalt. Op de neus zitten sierlijke stiksels die kenmerkend zijn voor een cowboylaars. De binnenzijde is van leer met suède en de buitenzijde van de laars is geheel uitgevoerd in gevet leer. Kijk even op onze site hoe je de laarzen verzorgt en hoe je viezigheid kan verwijderen. Ze zijn te bestellen in maat 37 tot en met 42 voor € 279,95. Naar de webwinkel »

2. Groene Sendra Booties 13056

Groene sendra bikerlaarsjes
Dit bikermodel van Sendra is erg populair. Veel vrouwen prefereren een wat kortere laars boven een hoge laars. Enkellaarzen en halfhoge laarzen zie je op dit moment veel meer dan hoge laarzen. Maar als je een echte cowboylaarzen fan bent dan is je keuze waarschijnlijk niet zo moeilijk! En je moet je ook niet te veel aantrekken van de laatste trends. Het kan allemaal weer zo snel veranderen. En cowboylaarzen bestaan al zó lang en passen nog steeds heel goed in het hedendaagse modebeeld! Moet je nagaan. Korte bikerlaarsjes zijn de laatste jaren heel erg populair geworden, vooral onder de jeugd en jong volwassenen. En ze blijven waarschijnlijk ook nog wel even populair. Korte bikerlaarsjes zijn erg stoer en komen dus niet alleen in het zwart en bruin. Hier een groen model van Sendra. De neus is afgestompt en op de wreef zitten sierlijke stiksels. De sporen zijn afneembaar door middel van drukknopjes. Je kunt dus heel eenvoudig je look veranderen! Natuurlijk is ook deze laars geheel van leer, zoals elke laars van Sendra. De zool bestaat uit hout en de buitenzool van rubber. In de webshop van Van den Assem zijn ze te koop voor € 249,95. Naar de webwinkel »

3. Groende Sendra Boots 12924

Groene Sendra 12924 enkellaarsjes
Dit model van Sendra hebben we vaak voorbij zien komen in verschillende webshops en was op onze site Sendra Laarzen zelfs laars van de maand in mei. Toen alleen in een andere kleur! Die was taupekleurig. Leuk natuurlijk, maar zo gewoon! Groen is veel sprekender. We hebben nu een typische cowboylaars gehad, een bikermodel en nu weer een totaal ander model met hoge hak. De laars is halfhoog met een ietwat puntige neus. De versieringen aan de zijkant en het vlechtwerken detail maken de laars helemaal af. En bijzonder! Aan de voorkant van de schacht is de vorm van een buffelhoofd uitgensneden zodat je daaronder een stukje slangenleer ziet. Daarin zit weer een buffelhoofdknopje van metaal. De laarzen zijn geheel van leder en de zool is van rubber. Je zult in het begin de laarzen even in moeten lopen, maar dat is normaal met leren laarzen. Na een tijdje zitten ze als gegoten en wil je niet anders meer. Als je de laarzen goed verzorgt en behandelt kunnen ze jaren mee gaan! In de webshop van Spartoo zijn deze prachtige groene laarzen te koop voor € 299,95, alleen in maat 38 tot en met 40. Naar de webwinkel »

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY