30% korting op Sendra laarzen

0
960

Een mooi paar Sendra laarzen kost al snel meer dan 200 euro. Voor de meeste mensen is dat veel geld, ook al zijn ze het dubbel en dwars waard door de goede kwaliteit. Een mooie kans voor het krijgen van korting op Sendra laarzen kan je als echte fan dan ook niet laten liggen toch? Dat denken wij dus ook! We zijn daarom erg blij om bekend te kunnen maken dat je tot en met zondag (22 november) Sendra laarzen met maar liefst 30% korting kunt kopen bij Mooieschoenen.nl! Een snelle rekensom leert ons dat je dus al snel 60 euro kan besparen als je dit weekend een nieuw paar laarsjes koopt.

Nou hoor ik je al denken, ‘maar de sale komt er toch ook bijna aan?’. Dat klopt inderdaad, maar doorgaans komen Sendra laarzen niet of slechts met een beperkt aantal modellen in de uitverkoop. Nu heb je juist nog alle keuze en kun je elke laars kopen met 30% korting. Ons advies? Niet wachten, maar nu bestellen voordat ze weg zijn! Dit is een kleine greep uit het aanbod:

korting sendra laarzen

Het aantal modellen dat ze nu hebben is met 17 paar niet enorm groot, maar in principe genoeg keuze. De leukste modellen hebben wij in de afbeelding hierboven proberen weer te geven. Er zijn 10 paar voor dames en 7 paar voor mannen en op allemaal krijg je dus 30% korting.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY